رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

گفتگوی وزیر امور خارجه الجزایر با علی باقری

گفتگوی وزیر امور خارجه الجزایر با علی باقری احمد عطاف وزیر امور خارجه الجزایر در گفتگوی تلفنی با علی باقری سرپرست وزارت امور خارجه کشورمان، تسلیت عمیق خود، دولت و مردم الجزایر به دولت و ملت ایران را به مناسبت شهادت رئیس جمهور و وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ابراز نمود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۶ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 21
کد خبر: ۲۴۱۹۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر خارجه الجزایر نقش شهید رئیسی و شهید امیرعبداللهیان را در گسترش روابط دوجانبه با الجزایر ستود.

وزیر خارجه الجزایر با اشاره به سفر سال گذشته اش به تهران و سفر رئیس جمهور کشورمان به الجزایر، بر اهتمام طرفین در توسعه مناسبات تاکید نمود و ابراز امیدواری کرد تلاش‌های مشترک دو کشور و کشور‌های اسلامی در حمایت از مردم فلسطین، توقف جنایت و نسل‌کشی در غزه و دستیابی مردم فلسطین به حقوق طبیعی خود ادامه یابد.

سرپرست وزارت امور خارجه کشورمان ضمن قدردانی از پیام رئیس جمهور و همتای الجزایری، بر نقش موثر شهید دکتر امیر‌عبداللهیان در توسعه روابط و همکاری‌های جمهوری اسلامی ایران با کشور‌های منطقه و اسلامی از جمله الجزایر تاکید کرد.

علی باقری همچنین با اشاره به سفر اخیر شهید آیت‌الله رئیسی به الجزایر افزود این سفر دریچه‌های متعددی در عرصه توسعه مناسبات میان دو کشور گشود که باید عملیاتی شود.

باقری در ادامه با توجه به محوریت فلسطین در روند رایزنی‌ها و همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی دو کشور، به ویژه از تلاش‌های الجزایر در دوران عضویت این کشور در شورای امنیت سازمان ملل متحد در پیگیری احقاق حقوق مردم فلسطین تقدیر کرد. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار